Fragt og Levering

Leveringstiden er 2 – 3 dage efter at en ordre er accepteret og til at du får den med posten. Vi sender alle vores varer med DAO. Du kan få sendt dine varer til din nærmeste DAO pakkeshop, eller direkte til din adresse med DAO hjemmelevering.

DAO Pakkeshop

Hvis du vælger vores DAO Pakkeshop-løsning, kan du hente din pakke i den nærmeste DAO Pakkeshop. DAO har et stort, og landsdækkende netværk af mere end 550 Pakkeshops, og derfor er der ikke langt fra din bopæl til nærmeste pakkeshop.

Alle DAO Pakkeshops ligger i forbindelse med en dagligvarebutik, en kiosk eller en anden detailhandler med lang åbningstid – også lørdag og søndag. Når pakken ankommer til pakkeshoppen, vil du modtage en sms om, at pakken er klar til at blive afhentet. Og når pakken er afhentet, får vi en sms om, at pakken er modtaget i god behold.

Leveringstiden ved levering til en pakkeshop er 2 – 3 dage, efter at Waterbeads har indleveret pakken. Find den nærmeste DAO Pakkeshop her.

DAO Hjemmelevering

Med DAO Hjemmelevering bliver pakken leveret direkte til din adresse. Leveringstiden ved hjemmelevering er 2 – 3 dage, efter at Waterbeads indleveret din pakke. DAO distribuerer pakken om natten og leverer den til din adresse i tidsrummet 02.30 til 08.00. Buddet lægger pakken i din postkasse eller hænger den i en pose på hoveddøren, såfremt det kan gøres sikkert og forsvarligt.

Buddet ringer naturligvis ikke på døren, så du vil ikke blive vækket tidligt om morgenen. DAO leverer morgenaviser i hele landet og har derfor adgang til de fleste opgange og adresser, hvor der skal bruges nøgle eller kode. DAO benytter derfor ikke dørtelefonen, og DAO hænger naturligvis ikke pakker på døre til fælles opgange.

Ved levering vil du modtage en sms, der viser præcis på hvilket tidspunkt, buddet har leveret pakken.