Sikker betaling

Hos Waterbeads.dk er det muligt at betale med kreditkort via Stripe sikre betalings løsning.

Alle oplyste priser på Waterbeads.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms. Priserne er dagspriser og de kan dermed ændres uden varsel. Hvis der skulle opstå fejl på siden, eller du har spørgsmål til priser bør du kontakte os for hjælp til at løse eventuelle sager, hvis de skulle opstå. Waterbeads tager i enhver henseende forbehold for, at der kan forekomme pris- og trykfejl.

Det betalingskort, du anvender, skal være dit eget. Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for validering af kontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betaling, vil Waterbeads.dk ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af den bestilte ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Waterbeads.dk sig retten til at annullere din ordre.

Ved at indsende en ordre til Waterbeads.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af os vil betaling ske. Betaling vil først blive fratrukket din konto, ved afsendelse af varen.

Data du afsender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Waterbeads.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.